Bel ons: +1 800 245 39 25
Stay connected:
BodySculpture specialist

Verlies 1 kledingmaat in 1 maand!

Een strakker en slanker lichaam zonder sport!

BodySculpting is het nieuwe afslanksysteem met 43 verschillende programma´s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis, vetophopingen, huidversteviging en verbetering, voor
lymfedrainage en meer. Voor ieder kan individueel een programma samengesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen.

Wat BodySculpting specialist u kan bieden:

 • Een aangename behandeling afgesteld op uw wensen
 • Direct effect, al na 1 behandeling
 • Met BodySculpting kan je alle zones tegelijk behandelen
 • Afbraak van cellulitis en vetophopingen
 • Verhoogde vetverbranding tot 48 uur na de behandeling
 • Versnelling van de stofwisseling
 • Verbetert de microcirculatie en lymfe afvoer
 • Verlichting van pijn en spanningen
 • figuurcorrectie en afslanken
 • Voor mannen en vrouwen

Naast het afslanken zorgt dit systeem ook bij chronische gezondheidsklachten zoals bekkenstabiliteit, reuma, fybromyalgie, oedeem, lipoedeem, etalagebenen, herstel na een operatie en voor het versterken van de spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulitis.

BodySculpting is een uniek systeem

De basis van BodySculpting ligt in de medische sector en is ontwikkelt aan de University te Londen. Daar is onder leiding van dr. Gerry Pullock veel research gedaan naar de werking van de spieren van het menselijk lichaam. Met name hoe de spieren moesten aangestuurd worden om een betere doorbloeding en versteviging te krijgen was een essentieel belang.

In de eerste instantie is de BodySculpting ontwikkeld voor de behandeling van M.S patiënten. Bij de behandeling van de M.S patiënten ontdekte men dat niet alleen de spieren beter werden doorbloed en steviger werden, maar dat ook het vet rond de spieren werd afgebroken. Na verder onderzoek is hieruit de BodySculping als afslanksysteem ontstaan.

Alles in 1 met BodySculpting

De apparatuur maakt synergetische gebruik van de Cavitatie Ultrasound, BodySculpting, Lipolyse en infraRed therapie om diepere en effectiever gelokaliseerde vet cellen, cellulitis lipodystrofie, vochtretentie (oedeem) en huidverslapping te behandelen.

De BodySculping stuurt een signaal naar de hersenen via de zenuw die over de betreffende spier loopt om de spier aan te spannen. De apparatuur levert geen energie mee dus moet er aanspraak gemaakt worden op de overtollige vetmassa op het lichaam. Het lichaam verbrandt gedurende 48 uur nog vet na de behandeling.

Afslanken en verstevigen

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen door het lichaam verwijdert. De bodySculpting helpt bij gewichtsafname, omvang afname en huidverbetering, op deze manier komt men fysiek weer in balans.

De apparatuur werkt op 3 verschillende spiervezels:

 • De witte spiervezels bestaan voornamelijk uit suikers verbrandende enzymen en produceren energie voor een korte termijn, de witte vezels verbranden de snelle suikers die aanwezig zijn in het lichaam.
 • De rode vezels bestaan uit vet verbrandende enzymen en produceren energie voor lange termijn. Vetmassa is de bron van voeding voor deze vezels.
 • De intermediate vezels bevatten beide karakteristieken van zowel de rode als de witte vezels en zorgen voor lange termijn verbranding.

De apparatuur werkt met verschillende golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden. Iedere behandeling bestaat uit 4 fases, in de eerste 3 fasen van de behandeling worden de genoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfe drainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen. Voor ieder cliënt kan individueel een programma samengesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen.

Een behandeling van 32 minuten staat gelijk aan twee tot drie uur sporten (800 situps en 1200 dijbeenspier-oefening)!

Om tot het gewenste resultaat te komen heeft men minimaal gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig, na de 2 de behandeling zie je al duidelijk resultaat, zowel meetbaar als zichtbaar. De volgende zones kunnen worden behandeld, zowel bij mannen als vrouwen:

 • Buik- en maagzones
 • Love handles en zwembandjes
 • Binnenkant dijen
 • Kuiten
 • Bovenarmen

Het advies is 1 á 2 behandelingen per week in een kuurverband van 10 behandelingen te volgen. Elke behandeling werkt nog 48 uur erna!

BodySculpting BestWraps voor een maximale resultaat

Om een maximale resultaat te behalen raden wij de Best Wraps aan. Werking van BestWraps versnelt het gewicht verlies en bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocessen die het vetmetabolisme en afvoer stimuleren en centimetersverlies bevorderen.

Detox en Anti Cellulite BestWrap is te adviseren bij cellulitis, lymfedrainage en vetophopingen. Het zorgt voor het ontgiften van het lichaam, voor het grondig reinigen van de huid, voedt en verstevigt, de bloedsomloop en stofwisseling stimulerend, bloeddruk en cholesterolniveau verlagend en pijn verlichtend. Werkstoffen bestaan uit Dode zeezout, eik wier en cafeïne.

Cryo BestWraps heeft een verkoelende werking en het zorgt voor een hogere vetverbranding, verbetering van lymfecirculatie en doorbloeding. Te adviseren bij vermoeide benen, spataderen, spinadertjes en pijnlijke benen. Werkstoffen bestaan uit munt, eucalyptus, menthol, essentiële olie (tea tree oil) immuunsysteem stimulerend, pijnstillend, antibacterieel , ontstekingsremmend, anti infectieus, weefsel herstellend, spijsvertering bevorderend en antioxidant.

Slimming BestWrap zorgt voor vermindering van cellulitis en centimeters, het versnelt gewicht verlies en het veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag en elimineert
afvalstoffen. De werking van de Wraps bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocessen die het vetmetabolisme en afvoer stimuleren en centimeters verlies kan bevorderen.
Werkstoffen bestaan uit onder andere Glyceride Ginseng extract en mineralen.

Alle voordelen op een rij:

 • Vet definitief weg
 • Direct meetbaar resultaat
 • Geen narcose of injectie
 • Pijnloos
 • Geen herstelperiode
 • Zonder littekens
 • Wetenschappelijk aangetoond resultaat

Tarieven

€ 750
Basis kuur van 5 weken, 10 behandelingen met de BodySculpting Specialist apparatuur exclusief BestWraps.

€ 1000
Plus kuur van 5 weken, 10 behandelingen met de BodySculpting Specialist apparatuur inclusief BestWraps.

€ 1200
Compleet kuur van 5 weken, 10 behandelingen met de Bodysculting Specialist apparatuur inclusief BestWraps en begeleiding bij voeding en gewicht.

1 behandeling exclusief BestWraps € 75
1 behandeling inclusief BestWraps € 105
BestWraps per stuk € 30

Neem contact op voor meer informatie of een gratis intake!

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek, aan de hand van een uitgebreide bodyanalyse en uw persoonlijke doelstelling kunnen wij adviseren hoe uw doel te behalen. Ayben bahan 0646243429 of info@eye-ben.nl